© 2016 Onbegrensd Talent 

  • LinkedIn Basic Black
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black

Kandidaten

Iedereen heeft iets waar hij heel goed in is. Precisie, creativiteit of technisch inzicht. Een talent. Het is de kunst om dat talent in te zetten en te laten schitteren. 

Kost het je moeite om uitgenodigd te worden op een sollicitatiegesprek? Vind je solliciteren moeilijk omdat je al een aantal afwijzingen hebt gehad? Heb al een lange tijd geen baan gehad? 

Onbegrensd Talent geeft je net dat duwtje in de rug wat je nodig hebt. Het zet de talenten in van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Plaatst hen bij bedrijven die hen maar al te goed kunnen gebruiken. Want in Nederland blijft veel te veel talent aan de zijlijn staan. Zonde. Inschrijven en wordt een Onbegrensd Talent! 

Via de rubrieken aan de zijkant van dit scherm kom je meer te weten over hoe we werken en wat we voor je kunnen doen. Daar vind je onze vacatures, het aanmeldformulier, een verhaal over de procedure en selectie en een apart deel over opleiding en begeleiding. In de rubriek De Talenten kun je verhalen lezen van andere Onbegrensde Talenten.