© 2016 Onbegrensd Talent 

  • LinkedIn Basic Black
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black

De talenten

Edwin 30 jaar 
Edwin heeft geen werkervaring. Tijdens zijn eerste jaar op de HTS werd hij ernstig ziek en belandde in een rolstoel. Na een aantal jaar revalideren wilde hij graag aan de slag, maar kon geen werkgever vinden die verder kon kijken dan het gat in zijn CV. Sinds begin van 2009 is Edwin aan de slag bij het ministerie van V&W als helpdeskmedewerker. 

Benny 62 jaar 
Benny werkt al bijna 30 jaar in de IT. De laatste jaren als consultant Baan. Na twee jaar zonder werk ging hij er vanuit dat een nieuwe functie er voor hem niet meer in zat. Na een half jaar detachering via Onbegrensd Talent, heeft Benny nu een jaarcontract gekregen bij Stork als implementatie specialist. 

Wahid 29 jaar 
Wahid is afgestudeerd Econometrist en heeft het syndroom van Asperger, een vorm van Autisme. De afgelopen 8 jaar heefthij gewerkt in de postbezorging en het is hem niet gelukt om een functie te krijgen op zijn vakgebied. Wahid werkt nu bij een ministerie waar hij eindelijk aan de slag kan op zijn eigen specialiteit. 

Lanneke 41 jaar 
Lanneke heeft werkervaring in de ICT als applicatiebeheerder en Datamanager. Ze is sinds haar geboorte doof, maar is goed in staat tot liplezen en spreken dankzij genoten vooropleiding op reguliere scholen enheeft ook een goede schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid. Haar vooropleiding is HAVO en verscheidene AMBI modulen. Onbegrensd Talent heeft Lanneke geplaatst bij Ordina en nu is ze werkzaam als softwaretester bij het AMC in Amsterdam. 

Judith 28 jaar 
Judith is afgestudeerd in Klassieke talen. Na een korte periode voor de klas kwam ze tot de conclusie dat hier niet haar toekomst lag. ICT heeft altijd de interesse gewekt bij Judith en  door haar herorientatie kwam ze bij Onbegrensd Talent terecht. Judith is een zelfverzekerde vrouw die ondanks haar rolstoelgebruik zeer mobiel is. Ondertussen heeft Judith de opleiding tot Software tester afgerond en heeft ze een arbeidscontract op zak bij Ordina. 

Mehdi 41 jaar 
Mehdi is een afgestudeerd Wiskundige met Informatica als secundaire richting. Hij heeft een beperkte automatiseringservaring sinds 2001. Hij heeft vooral een sterk analytisch vermogen. Logica en intellect zijn goed herkenbaar bij Mehdi. Mehdi is slechthorend, maar kan door gebruik van zijn gehoorapparaten 1 op 1 gesprekken prima volgen. Zijn auditieve beperking in combinatie met zijn allochtone achtergrond zorgen voor een uitspraak waar gesprekspartners even aan moeten wennen.