© 2016 Onbegrensd Talent 

  • LinkedIn Basic Black
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black

De mensen

Erik Nanninga

Erik studeerde begin jaren ‘80 rechten in Rotterdam. Nadat hij een aantal jaren als producer en regisseur in de reclamesector gewerkt had, startte Erik in 1989 zijn eigen productiebedrijf. Daar richtte hij zich met name op de mens in relatie tot media. Vanaf 1993 verlegt deze ondernemer zijn aandacht naar interactief internet. 


In 1999 maakte hij samen met Glenn van der Burg de Nieuwe Media Groep groot. Bijzondere projecten in arbeidsparticipatie voor onder andere mensen met een handicap zijn onder hun leiding succesvol afgerond. In zijn huidige functie is Erik verantwoordelijk voor alle creatieve zaken alsmede conceptontwikkeling met een focus op de ‘menskant’. 


Erik woont al 30 jaar samen in Loosdrecht. Erik is vader van twee zoons en een dochter en heeft naast muziek passie voor nationale filmfestivals.

Theo Dijt

Theo studeerde bedrijfseconomie/-kunde aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. De liefde voor de menselijke kant van het vak begon tijdens zijn studie. Na 8 jaar (senior) consultant en manager geweest te zijn stapte Theo in 1990 in het ondernemerschap als mede-oprichter van Pentascope. Pentascope is bekend van grote implementaties van veranderingsprocessen in zowel profit- als non-profit organisaties.
Medio 2008 besloot hij zich primair te focussen op Onbegrensd Talent. Theo heeft binnen Onbegrensd Talent de rol van innovatie- en bedrijfsvoeringsspecialist en richt zich vooral op de operationalisering van (nieuwe) concepten. Hij stond aan de basis van de ontwikkeling van de inzetbaarheidsscan en was betrokken bij alle projecten waarin deze door Onbegrensd Talent is toegepast.

Theo is getrouwd, woont in Hazerswoude en heeft drie zoons. Daarnaast is hij actief zwemmer, houdt hij van reizen en is hij geïnteresseerd in de cultuur van natuurvolken zoals Indianen en Aboriginals.

Roos Hoelen

Heeft jarenlang als consultant werving en selectie voor verschillende werving en selectiebureaus gewerkt in o.a. de sectoren: financiële dienstverlening, ict, techniek, overheid, automotive, industrie, consultancy en vastgoed. Het ging voornamelijk om midden-en hoger kader functies. Als consultant zoek je vooral voor de opdrachtgever het perfecte schaap met de vijf poten. Zelf zou ze zich als kandidaat niet gauw hebben aangeboden aan een opdrachtgever. Want een opdrachtgever zit niet te wachten op iemand met een visuele beperking hoe getalenteerd die kandidaat ook mag zijn. Deze paradox begon na 14 jaar toch te wringen en toen de kans bij Onbegrensd Talent zich voor deed greep Roos die met beide handen aan. Nu neemt ze als consultant en ervaringsdeskundige bij de opdrachtgever de koudwatervrees voor het in dienst nemen van mensen met een beperking weg en zorgt voor de perfecte match tussen opdrachtgever en talent met een beperking. 
Roos woont met man en twee puber kinderen in Culemborg. 

Please reload