© 2016 Onbegrensd Talent 

  • LinkedIn Basic Black
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black

Aanpak

Wanneer eenmaal duidelijk is waar binnen de organisatie plek is voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, is het nog niet altijd gemakkelijk om ook geschikte kandidaten te bereiken. Mensen uit de doelgroep zijn nauwelijks te vinden via de traditionele kanalen, de werving vereist een heel andere aanpak. Ook hier zet Onbegrensd Talent haar ervaring in om u te ondersteunen. We adviseren bijvoorbeeld uw HRM medewerkers over het doeltreffend benaderen van de diverse doelgroepen, zodat u vervolgens zelf de werving ter hand kunt nemen.

Ook in het selectieproces kan Onbegrensd Talent een adviserende rol spelen. De selectie van kandidaten met een arbeidsbelemmering vraagt om een andere blik dan u misschien gewend bent. Wij kunnen u en uw medewerkers voorafgaand aan en tijdens de selectieprocedure begeleiden, zodat uw aanpak afgestemd is op de doelgroep en de kans op een succesvolle match groter wordt.

Het is ook mogelijk de werving en selectie van medewerkers geheel door Onbegrensd Talent te laten verzorgen. Ons ervaren team van recruiters zoekt en selecteert dan geschikte kandidaten die we aan u voorstellen. Uw nieuwe medewerker kan vervolgens eerst een periode op detacheringbasis aan de slag, zodat u de tijd heeft nader kennis te maken.

Waar u ook voor kiest: door een zorgvuldige begeleiding van kandidaten én de leidinggevenden staat Onbegrensd Talent voor duurzame plaatsingen.